Holland Grove

Holland Grove

Next Project

This home at Holland Grove features a nuanced and contemporary design in which the building extends from east to west. A careful consideration was paid to direction, incorporating an awareness of where the sun shines at what time in order to minimize the heat and direct sunlight. 

Guests entering the home are greeted by lush greenery and the sound of trickling water from the swimming pool, with these natural elements creating an oasis of respite that blurs the inner and outer boundaries. 

The open concept living room and dining room conveys a sense of infinite space, that creates a perfect environment for entertaining and hosting guests. The first floor features imported high-grade travertine marble and Italian-style furnishings, that convey an atmosphere of modern refinement. The second floor and the attic use wood as a recurring material, making them more tranquil and private spaces for the home’s residents. 

This home was featured in EdgeProp Property and Lianhe Zaobao.